MDL
Comparare
Adăugați produse pentru comparare
Programul de lucru:

Luni-Vineri: 10:00–19:00

Sâmbătă: 10:00–14:00

Duminică: Zi de odihnă

0
Comanda mea

PRINT PE STICLA

Brâu (șorț) de bucătărie din sticlă.

Șorțul sau brâul de bucătărie din sticlă cu imprimare pozei preferate – este o soluție modernă și practică pentru design-ul bucătăriei dvs. Sticla – un material curat, destul de durabil, iar după proprietățile sale igienice – pur și simplu de neînlocuit pentru șorțul de bucătărie. Aproape orice fotografie sau imagine poate fi folosită la imprimarea pe sticlă. Imaginea este aplicată pe partea din spate a panoului. Imaginea nu se decolorează în timp, nu este sensibilă la umiditate și rezistă la căldură, care apare în apropierea zonei de gătit. Panourile de sticlă pot fi instalate sub cabluri, întrerupătoare, sau corpuri de iluminat.
Brâurile de bucătărie demult au primit rolul unor elemente esențiale ale oricărei bucătărie moderne.
Șorțul este montat pe perete, între rafturile superioare ale pieselor de bucatărie şi dintre rafturile de lucru,realizând atât un rol decorativ, cât şi unul util.
Un aspect frumos, deoarece sticla de înaltă calitate, cu imprimare foto arată impresionant, subliniind stilul oricărei bucătărie. Comoditatea îngrijirii acestuia, deoarece șorțul are o suprafaţă netedă și ușor de curățit, prin orice mijloace;
Montare și demontare ușoară, șorțul se instalează în mai puţin de 2-3 ore.

MODELE DE BRÂURI DE BUCĂTĂRIE LE GASITI IN CATALOG DE MAI JOS

Nu este în stoc

În partea de sus