Titularilor cu drepturile de autor și autorilor:

Tip de activitate al magazinului nostru online este confecționarea și realizarea posterelor, tablourilor și tapetelor imprimate la comandă din imagini de pe site-ul nostru sau propuse de client.

Majoritatea imaginilor de pe site-ul nostru au fost procurate de la stocuri de foto din mediul Internetului, unde sunt folosite licențele Royalty Free. La procurarea oricărui poster clientul devine automat proprietarul licenței Royalty Free al imaginii și ne-o oferă pentru imprimare. Din cauza că aproape toți clienți nu sunt interesați în detaliile drepturilor de autor, vor numai să primescă posterul ca produs finit, deaceea mai des noi singuri cumpărăm imagini și le imprimăm.

În categoria Reproducții sunt prezentate imagini care au devenit domeniul public.

Scopul companiei noastre este crearea unei resurse imense și convenabile în RM, unde va fi posibil de a procura sau de a realiza lucrările de arte plastice. Uneori nu avem posibilitate să verificăm autoritatea fiecărei imagini în termeni scurți din cauza multor comenzi și prelucrării volumului mare de informație. Deaceea uneori se poate întâmpla suprapuneri.

Magazinul Posters.md are grijă de protecția drepturilor de autor și speră la înțelegere și suport de la clienții noștri.

  1. În caz dacă pe site-ul nostru sunt prezentate imagini, autorul cărora sunteți sau aveți drepturi de autor și nu doriți să fie plasată în mediul Internet, vă rugăm să ne contactați cu un mesaj prin adresa electronica. Vom rezolva problema în scurt timp.
  2. În caz dacă pe site-ul nostru sunt prezentate imagini ale tablourilor Dumneavoastre și nu sunteți împotriva plasării lor în galeree pe site-ul nostru, numai cu condiții speciale (de exemplu, cu indicarea linkului pe site-ul Dvs sau cu deduceri de bani), tot vă rugăm să ne contactați cu un mesaj pentru discutarea lor. Cerințele Dvs vor fi luate în considerație și realizate cât mai mult posibil de repede.

 

E-mail: [email protected]