Cum se face comanda:

Ați vizitat site-ul nostru prima dată și doriți să faceți comanda? E ușor și simplu. Alegeți varianta potrivită:

  1. Crearea comenzii pe site

În categoria Produse alegeți categoria sau subcategoria necesară, sau folosiți funcție Căutare. Găsiți produsul interesat în catalog pe site. Faceți cunoștință cu informație suplementară despre produs. Pentru a cumpăra produsul ales apasați butonul În coș.

În categoria Coș puteți vedea toate produsele, pe care le-ați ales înainte. Aici puteți verifica comanda, să eliminați sau mai adăugați produse, dacă este necesar. După fiecare schimbare nu uitați să apasați butonul Recalcula. Finisați aranjarea comenzii și apasați butonul  Plasați o comandă.

Fișierul de comandă trebuie să-l completați cu Nume și Prenume, număr de contact și adresa de livrare. După ce ați indicat toată informație necesară, apasați butonul Trimite.

Pentru confirmarea comenzii veți primi o scrisoare de la noi pe adresa electronică, care ne-ați lăsat.

  1. Crearea comenzii prin poșta electronică [email protected]

În scrisoare indicați codul produsului, dimensiunile necesare și adresa de livrare.

  1. Crearea comenzii prin watsapp / viber sau prin număr de contact 079 711 666
  2. Crearea comenzii în oficiul nostru Posters.md pe adresa A.Pușkin 35 (întrare de pe Alexandru cel bun)

 

Achitare

Compania noastră vă propune moduri de achitare pentru produsul ales:

  1. Achitarea cash - este cel mai ușor și rapid mod de achitare. Achitați suma necesară curierului, care efectuează livrarea produsului ales sau la primirea produsului în oficiul nostru. Livrarea pe teritoriul oraşului Chişinău este gratuită, dacă suma comenzii depășește 1500 de lei, livrarea prin orașele Moldovei vă va costa 120 de lei.
  2. Achitare prin transfer – pe cont de decontare. Pentru a solicita rechizitele companiei noastre, apelați numărul 079 711 666.
  3. Achitarea de la PayPal sau cu cardul bancar Visa/ Mastercard

 

Livrare

Termenul de efectuarea comenzii în magazinul (atelierul) nostru este de 2-3 zile lucrătoare. Timpul total livrării produsului constă din timpul de efectuare a comenzii plus timpul de livrare cu curier. Timpul total se indică prin zile lucrătoare.

Livrarea gratuită prin curier se efectuează pentru comenzile de la 1500 de lei în raza orașului Chișinău, pina la 1500 lei, livrarea = 80 lei. Costul livrarării în orice punct al Republicii Moldova se calculează individual (aproximativ 120 de lei) și depinde de dinensiunile produselor pentru livrare.

Schimbarea sau returnarea produselor

Producție imprimată face parte din categoria produselor, care nu pot fi returnate sau schimbate. Cu toate acestea, compania noastră întotdeauna este gata să discute situație individuală, ca la clienții noștri să le rămână numai amintiri frumoase și rezultate plăcute!

Program de lucru:

Luni – Vineri   09:00-18:00

Sâmbăta           10:00-14:00

Duminica – zi de odihnă

Comenzile online sunt acceptate non-stop.