1. Condiții utilizării site-ului http://posters.md

1.1. Acordul utilizatorului (în continuare Acordul) prezintă oferta utilizării site-ului http://posters.md (în continuare Site), reprezentat de Administrația Site-ului pentru persoane fizice (în continuare Utilizator) cu condiții reglamentate de furnizare a informației și accesare la datele personale ale Utilizatorului, care au fost plasate pe Site.

 1.   1.2. Utilizatorul Site-ului este orice persoană fizică care a accesat odată Site-ul nostru și a depășit vârsta corespunzătoare Acordului prezentat.

1.3. Utilizatorul este obligat să facă cunoștință cu Acordul prezent până la înregistrare pe Site. Înregistrarea Utilizatorului pe Site înseamnă acceptarea completă și necondiționată al Acordului prezent. În caz dacă Utilizatorul nu acceptă condițiile Acordului, utilizarea Site-ului trebuie să fie finisată.

1.4. Acordul prezent poate fi modificat sau adăugat cu informație suplementară de Administrația Site-ului în mod unilateral fără anunțare. Regulile Site-ului reprezintă un document deschis și public.

1.5. Acordul prevede drepturi și obligații reciproce cât de la Administrația Site-ului, atât și de la Utilizator după următoarele puncte:

 • Ordinea de utilizare a Site-ului

 • Politica de confidențialitate

 • Declinarea responsabilității Administrației Site-ului

 • Procedura Acordului

 1. Ordinea de utilizare a Site-ului

  1. Site-ul http://posters.md vă permite să faceți cunoștință, să copiați și să încărcați informație de pe site-ul nostru numai pentru folosirea personală și nu în scopuri comerciale. Este interzis să modificați materialele de pe Site, să le distribuiți în scopuri publice sau comerciale. Orice folosire a informației noastre pe alte site-uri sau prin rețele Internet este strict interzisă.

  2. La înregistrare și plasând comenzi pe site-ul nostru, acceptați să ne furnizați informație Dumneavoastră corectă și sigură și date de contact. Magazin online posters.md își rezervă dreptul de a trimite noutăți despre oferte speciale pe adresa electronică sau folosind numere de contact, lăsate în comenzi. Dacă nu permiteți să primiți mesaje de la noi, suntem datori să nu vă deranjăm.

  3. Puteți să ne contactați cu întrebări, revendicări, propuneri pentru a perfecționa lucrul nostru sau cu oricare altă informație. În acelaș moment sunteți responsabili de această informație că nu este ilegală, amenințătoare, nu încalcă drepturile de autor, nu discriminează persoane pe orice motiv, nu conține ofensări sau nu încalcă legislația Republicii Moldova nici într-un caz.

 

 1. Date cu caracter personal ale Utilizatorului

 

 1.   3.1. Administrația Site-ului cu respect și responsabilitate se referă la orice informație confidențială primită de la fiecare persoană, care a vizitat Site-ul nostru. Acceptând acest Acord, Utilizatorul ne permite accesarea sau folosirea anumitor informații ale Utilizatorului în conformitate cu prevederile legii RM „Protecția datelor cu caracter personal” și cu politica Administrației Site-ului despre protecția informațiilor personale ale Utilizatorilor.

În plus, Utilizatorilorul acceptă, ca Administrția Site-ului să poată colecta, folosi, transmite sau prelucra datele cu caracter personal de la profilul Utilizatorului pentru a furniza serviciile relevante.

 

3.2. Administrația Site-ului promite să execute colectarea și prelucrarea numai aceei informații, care ne lasă Utilizatorul de bunăvoie în cazul, când avem nevoie de datele personale pentru completarea comenzii sau pentru furnizarea calitativă a serviciilor noastre.

3.3. Administrația Site-ului acumulează datele principale cu caracter personal, așa ca numele, prenumele, adresa, e-mail-ul, și în acelaș rând datele suplementare (tehnice) cookie-uri, informație despre sistem și conectare.

3.4. Utilizatorul acceptă condiție, că confidențialitatea datelor personale nu poate fi garantată din cauza, că poate fi încălcată de alte surse din mediul Internet, pentru care Administrația Site-ului nu este responsabilă. Din acest motiv Administrația Site-ului nu își asumă responsabilitatea pentru daunele cauzate de acest acces de persoane necunoscute.

3.5. Administrația Site-ului poate folosi orice informație colectată de pe Site-ul http://posters.md în scop de a îmbunătăți conținutul și de a perfecționa Site-ul, de a transmite informația Utilizatorului (la cerere), pentru elaborarea obiectivelor de marketing sau de investigații, și în alte scopuri, care nu contravin legislației Republicii Moldova.

 1. Declinarea responsabilității Administrației Site-ului

4.1. Administrația Site-ului nu își asumă responsabilitatea de orice greșeli, erate sau defecte, care pot fi întâlnite în conținutul Site-ului. Noi facem efort să vă prezentăm informația pe Site-ul nostru în forma corectă și verificată. Toate materialele și informații oferite pe Site sunt furnizate așa cum sunt, fără garanții reale sau implicite.

4.2. Informație pe Site-ul nostru mereu se modifică și în orice moment poate deveni depășită. Administrașia Site-ului nu își asumă responsabilitatea de informație precedentă, pe care o are Utilizatorul din cauza actualizărilor târzii.

4.3. Administrația Site-ului nu este responsabilă de diferite opinii și declarații plasate pe Site de Utilizatori în mod de recenzii sau comentarii. Opinia Administrației poate să difere cu păreri publice. În acelaș moment Administrația ia toate măsurile posibile ca să nu fiu publicate recenzii care contrazic legislației RM sau normelor morale.

4.4. Administrația Site-ului nu este responsabilă de orice acțiuni ilegale posibile ale Utilizatorilor față de alte persoane sau invers.

4.5. Administrația Site-ului nu este responsabilă de daune, pierderi sau cheltuieli (reale sau posibile), care au apărut din cauza Site-ului nostru, utilizării lui sau incapacității de acces.

4.6. Administrația Site-ului nu este responsabilă de datele personale incorecte, incomplete sau greșite ale Utilizatorului, specificate la înregistrare.

4.7. La apariția problemelor cu utilizarea Site-ului http://posters.md sau la ivirea diferitor informații ofensive sau a altor informații necorecte vă rugăm să vă adresați la Administrația Site-ului. Vom analiza această informație și vom elimina defectele din materialele postate, ne vom strădui să limităm apariția unor astfel de intervenții, care se desting cu normele Sitului. Posibil că vom limita sau opri accesul persoanelor pe Site pentru încălcarea regulilor și condițiilor  Acordului de Utilizator.

4.8. În scopurile descrise mai sus Administrația Site-ului își rezervă dreptul de a elimina informația necorectă, plasată pe Site, și să ia măsuri tehnice și legale pentru a opri accesul Utilizatorilor, din cauza cărora au apărut probleme în utilizarea Site-ului sau care încalcă condițiile Acordului după concluzia Administrației.

 

 1. Procedura Acordului

5.1. Acordul prezent este un contract de înțelegere. Administrația Site-ului își rezervă dreptul de a modifica acset Acord sau de a întroduce un model nou de Acord. Aceste modificări intră în vigoare începând cu data publicării Acordului pe Site. Utilizarea materialelor de pe Site după întroducerea schimbărilor înseamnă acceptarea lor automată de Utilizatori.

5.2. Prezentul Acord începe să acționeze între Utilizator și Administrație din prima utilizare a Site-ului și lucrează în continuare pe întreaga perioadă accesării Site-ului de Utilizator.

5.3. Site-ul  http://posters.md este supus drepturilor de proprietatea intelectuală a Administrației Site-ului. Toate drepturile exclusive de proprietate asupra Site-ului aparțin Administrației Site-ului. Accesarea Site-ului de Utilizatori este posibilă numai conform Acordului și legislației Republicii Moldova privind drepturile de proprietatea intelectuală.

5.4. Toate mărcile comerciale și denumirile, la care sunt date legăturile din materialele Site-ului prezent, sunt proprietatea acestor titulari.

5.5. Utilizatorul se angajează să nu reproducă, să nu repete și să nu copie careva părți ale Site-ului, numai în cazuri când Administrația Site-ului este de acord.

5.6. Acest Acord este reglamentat și susținut de ligislația Republicii Moldova. Problemele, care nu sunt descrise în Acordul Utilizatorului, se rezolvă conform legislației RM.

 

Titularilor de drepturi:

Dacă ați găsit pe Site-ul nostru proprietatea intelectuală a Voastră (foto, texte sau altceva), vă rugăm să contactați Administrația Site-ului pentru rezolvarea problemelor.