Stimat Visitator,

suntem bucuroși să Vă întâlnim la noi,

în primul magazin online de fototapet și tablouri din Moldova!

Cine suntem:

Posters.md – compania care propune servicii de imprimare și vânzarea tablourilor, posterelor și fototapetelor din anul 2011! Pe site-ul nostru puteți găsi mai mult de 20 000 de postere originale și reproducții ale pictorilor renumiți, pe care le puteți procura la noi, fiind imprimate pe pânză naturală, plastic, sticla, vinil pe baza de flizelin al tapetului sau hârtie foto.

Scopul nostru – să schimbăm atitudinea oamenilor față de postere. Un poster de la Posters.md nu este  un placat obișnuit pe hârtie ieftină cu imagine de calitate scăzută și motiv neînțeles. Noi alegem numai  cele mai interesante tematici cu imagini în rezoluție bună, pe care le imprimăm pe hârtie foto (satin) de calitate înaltă sau pe pânză naturală din bumbac.

Posterul sau reproducția de la Posters.md arată frumos și minunat. Dar dacă ar fi pus în ramă, care o puteți comanda suplementar la magazinul nostru, rezultatul va fi și mai perfect, cu greu de deosebit de original! Designerii demult au apreciat lucrările noastre și des le folosesc în decorarea interierelor pentru a deosebi spațiul apartamentului sau al casei, ceea ce prezintă  visitatorilor un gust frumos și stil al locuinței.

Ce noi oferim:

La noi puteți comanda postere interesante, reproducții ale pictorilor faimoși, fototapet și în acelaș timp aveți posibilitate de a comanda poster imprimat de la poza Dumneavoastră!

Puteți procura nu numai un produs finit, poster în ramă, dar și imaginea plăcută, pe care ați dori să o folosiți în continuare în lucru sau creația Dumneavoastră.

Gama largă de produse din magazinul nostru vă dă posibilitate să aranjați și decorați interierul la orice gust! Apasați linkul https://posters.md/ro/raboty-v-intererakh/   unde veți vedea lucrările în interiere.

Tabloul original va fi un prezent minunat și extraordinar pentru oameni dragi sau colegi!

Cum se imprimă un poster:

Imaginile se imprimă cu ajutorul tehnologiei HP Latex fără emisii toxice și miros neplăcut, iar suprafața pânzei și calitatea înaltă de cerneluri furnizează rezistența de praf, umeditate și păstrarea intensității culorilor.

Noi imprimăm pe orice material, chiar și pe suprafața tare, ca plastic, penocarton și sticlă organică. Dar totuși fototapet, pânză și hârtie foto sunt mai des folosite la imprimare după comenzi.

Cum se face comanda:

Comanda se efectuează ca la oricare internet-magazin (magazin online). În categoria Achitare și livrare puteți găsi informație despre completarea comenzii, termeni de efectuarea ei, mod de achitare și condiții de livrarea produsului.

Avem politica loială de prețuri, deaceea oricare client pretențios va avea posibilitate de a cumpara produs conform preferințelor.

Servicii:

  • Imprimarea tablourilor/ posterelor de la imaginea aleasă din catalogul electronic
  • Imprimarea fototapetului la comanda pentru interier
  • Imprimarea posterului de la imaginea clientului
  • Imprimarea pe plastic, hârtie foto, pânză naturală și întinderea ei pe șasiu din lemn
  • Realizarea ramelor standarde și efectuarea lor la comanda după dimensiuni individuale
  • Înramarea tablourilor și oglinzilor

 

Vă dorim cumpărături plăcute!

Cu respect,

Administrația magazinului Posters.md

 

 

* Putem propune condiții speciale pentru toți doritorii să coopereze în acest domeniu: designeri, saloane de mobilă, ateliere de baghet, companii imobiliare și de construcții, etc.