Tehnologia Latex a revoluționat imprimarea de format mare, oferind o alternativă fiabilă și ecologică pentru producerea unei game largi de aplicații fără a sacrifica durabilitatea produselor exterioare sau calitatea produselor interioare. HP Latex furnizeaza imprimarea fără miros, cu durabilitate lungă, calitate inaltă a imaginii în culori vii, versatilitate în aplicații si productivitate ridicată. Deacea putem cu siguranță să refuzăm de cerneluri solvente/UV, care dăunează sănătatea, în favoarea imprimării cu cerneluri HP Latex.

Ecologitate - este cel mai important și valuros aspect al imprimării HP Latex, care ne da posibilitate să folosim produse imprimate în interiorul instituțiilor pentru copii (grădinițe, școli, cafe) sau instituțiilor cu norme igienico-sanitare înalte (centre de medicină și spații de alimentație publică). Calitatea cernelurilor HP Latex este confirmată cu certificate de nivel mondial Greenguard Children & SchoolsSM и UL ECOLOGO2.

În plus datorită acestui aspect nu este necesară ventilație specială în facilități de producție. Cernelurile Latex, fiind fără emisii toxice periculoase si neinflamabile, asigură crearea unui mediu de lucru substanțial îmbunătățit. Aceasta rezolvă problemele tipice legate de mediu, sănătate si siguranța.

Culorile intensitate -  în comporație cu cernelurile solvente, cernelurile HP Latex nu se absorbă în materialul imprimat, ci se fixează  pe suprafața lui. Ca rezultat primim imagini în culori cu 20-30 % mai intense și strălucitoare, adică culori vii și excepționale.

Durabilitate și rezistența la uzură – datorită metodei de imprimare cu cerneluri HP Latex, imaginea obținută este foarte rezistentă la zgârieturi si diferite pagube fizice.

Posters.md – prima companie din Moldova care a adus pe piața tehnologia HP Latex și vă propune servicii de imprimare cu cernelurile Latex.

Produse imprimate cu cernelurile Latex care vă oferim:

  1. Imprimarea fototapetului (orice dimensiuni și orice imagini)
  2. Imprimarea pe pânză naturală
  3. Imprimarea pe pelicula adezivă
  4. Imprimarea bannere
  5. Imprimarea pe matase
  6. Imprimarea pe piele naturală și artificială

Compania noastră are toate certificatele de cerințe stricte ale Uniunii Europene: ecologitate, inflamabilitate și respectarea standardelor. Pentru a vedea informație suplementară despre cerificate și producători apasați linkul.

Informație în plus despre cerneluri HP Latex pentru a vă convinge înainte de alegere:

  • compoziţie unică a cernelurilor Latex
  • imprimare fără emisii toxice periculoase, inofensivă pentru sănătate
  • versatilitate în aplicații și ușurința în utilizare
  • optimizarea procesului de imprimare și rezultat uscat la ieșire
  • rezistența imaginii - mai mult de 7 ani fără laminare  și mai mult de  10 ani cu laminare
  • viteza optimală a imprimării
  • calitate a imprimării – imagini clare în culori vii și strălucitoare
  • cernelurile sunt inofensive și neinflamabile

Specialiștii noștri au experiența bogată (mai mult de 8 ani în acest domeniu) pe piața imprimării de format mare și în decor interior, fiind gata pentru a dovedi profesionalismul lor.